Головна Новини Світ Росія У Росії без зайвого розголосу масово перевіряють бомбосховища, - Bloomberg
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії без зайвого розголосу масово перевіряють бомбосховища, - Bloomberg

Кампанія з наведення порядку на об'єктах, придатних для бомбосховищ та укриттів, не оголошена офіційно, але після початку часткової мобілізації в РФ почалися активні роботи

11 листопада 2022, 07:25
Поділіться публікацією:

Те, що відбувається в Росії, нагадує підготовку до великої війни. У Росії без зайвого розголосу масово перевіряють бомбосховища та інші укриття, які за останні 30 з лишком років опинилися в покинутому, занедбаному стані. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на "Bloomberg".

У Росії без зайвого розголосу масово перевіряють бомбосховища, - Bloomberg

Бомбосховища. Фото: з відкритих джерел

Люди, які працюють в комунальних службах, розповідають, що працівники цивільної оборони масово перевіряють підвали, займаються їх прибиранням, проводять ремонт підземних споруд. Дані приміщення у поганому стані, оскільки вони використовувалися ще за радянських часів. Кампанія з наведення ладу на об'єктах, придатних для бомбосховищ та укриттів, не оголошена офіційно. Очевидці розповідають, що підготовка бомбосховищ почалася практично в той же час, що й часткова мобілізація в Росії.

Bloomberg зазначає, те, що відбувається зараз у Росії, показує, до чого призвело повномасштабне вторгнення РФ в Україну. Воно вже триває 9-й місяць і за цей час у самій Росії почалася широка мілітаризація російського суспільства.

"Кремль зображують війну як екзистенційну між Росією та США, що Вашингтон відкидає", — пише Bloomberg.

За інформацією Bloomberg, лише керівники тих регіонів, які безпосередньо межують із територією України, підтвердили, що йде підготовка бомбосховищ.

Агентство пише, така поведінка російської влади дивує, адже Україна ніколи не завдавала ударів по території РФ. Крім того, офіційний Київ заявляє, що завдання ЗСУ – вибити окупантів із території України, але ніяк не удари по самій Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — загроза повторного вторгнення з Білорусі: чому вона наростає – чи може спалахнути протест у країні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини