Головна Новини Світ Росія У Росії чоловік відрізав собі язик під час арешту (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії чоловік відрізав собі язик під час арешту (ВІДЕО)

Слідчі перевіряють його причетність до незаконного обігу наркотиків

6 серпня 2021, 18:38
Поділіться публікацією:

Мешканець Краснодарського краю, що в Росії, якого поліція підозрювала в скоєнні злочину, проявив  її представникам злісну непокору.  Коли до нього звернулись  правоохоронці, він почав стріляти по них з травматичного пістолета. А ще відрізав собі язик. Про це інформує управління Слідчого комітету Росії (СКР) по регіону.

У Росії чоловік відрізав собі язик під час арешту (ВІДЕО)

Інцидент стався під час арешту (фото з відкритих джерел)

Насильство над  працівником поліції мало місце 30 липня. Представник  управління з контролю за обігом наркотиків на вулиці в хуторі Леніна  вимагав аби підозрілий йому чоловік  показав документи. Натомість порушник дістав травматичний пістолет і почав стріляти в поліцейського.   А потім втік.  Працівник поліції  отримав  два поранення. Одне з них – в область стегна.

 Зараз стосовно нього порушено кримінальну справу за статтею 318(застосування насильства щодо представника влади, небезпечного для життя або здоров'я) КК РФ.

За якийсь час  поранений правохоронець зустрів та пізнав порушника.  Це був 29-річний мешканець хутора. Коли його затримували поліцейські, він особисто відрізав собі  кусок язика. Порушнику надали медичну допомогу. Зараз цей мешканець Краснодарського краю знаходиться в камері. Правоохоронці перевіряють його на причетність до незаконного обігу наркотиків.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що  у Росії підполковника поліції підозрюють у вбивстві 15-річної школярки.Понівечене тіло дівчини знайшли в селищі Петра Діброва. На шиї школярки виявили кілька ножових поранень. Свідок трагедії пізніше розповіла поліції, що бачила, як невідомий чоловік притискав дев'ятикласницю до землі. Потім він сів у джип Toyota і поїхав. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини