Головна Новини Світ Росія У Росії чоловік застрелив колишню дружину сина через розлучення
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії чоловік застрелив колишню дружину сина через розлучення

У вбитої москвички лишилася малолітня донька

22 вересня 2021, 18:15
Поділіться публікацією:

Жителя столиці Росії Миколу Голубєва підозрюють в умисному вбивстві колишньої дружини сина. Про це повідомляє УНІАН.

У Росії чоловік застрелив колишню дружину сина через розлучення

Пенсіонер підстеріг жінку в під'їзді фото з відкритих джерел

Відомо, що жінка подала на розлучення із сином 66-річного московського пенсіонера. Начебто, жінка жила з п'ятирічною донькою, онукою Миколи й подала до суду позов про розділ спільного майна з колишнім чоловіком. Повідомляється, що це одна із можливих причин вбивства мешканки Москви.

Пенсіонер із рушницею "Вепр-12" вийшов з будинку по вулиці другій Володимирській. У цьому будинку мешкала колишня дружина сина. У під'їзді вказаного будинку виявили мертву жінку. У загиблої була прострелена голова. Попередньо, чоловік здійснив два постріли з рушниці.

Повідомляється, що 35-річна Анна Голубєва увечері йшла з роботи. У під'їзді зустріла 66-річного свекра. Сусіди, що почули постріли, викликали поліцію та "швидку", але поранена померла до приїзду медиків. На під'їзді була камера відеоспостереження, яка зафільмувала, як чоловік виходив звідти з рушницею.

Також відомо, що затриманий поліцією пенсіонер повідомив, що умислу вбивати не мав, а лише хотів налякати колишню сина.

Як повідомляв портал "Коментарі", Сергій Шефір відреагував на обстріл його авто. Причиною нападу на Сергія Шефіра був не він особисто, а команда президента. Про це повідомив перший помічник президента Сергій Шефір під час брифінгу. Шефір сказав, що ніяких конфліктів у команді президента немає, а усі здогадки та плітки — неправда. Водій Шефіра знаходиться в реанімації. Нападники стріляли автоматною чергою. Зловмисників вже шукають, поліція ввела спецоперацію "Сирена".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини