Головна Новини Світ Росія У Росії чоловік зняв на відео, як паливо витікає з літака прямо перед зльотом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії чоловік зняв на відео, як паливо витікає з літака прямо перед зльотом

На борту літака "Уральських авіаліній" перебувало 204 пасажири та сім членів екіпажу

24 січня 2023, 16:23 comments1745
Поділіться публікацією:

Пасажир літака Airbus A321 "Уральських авіаліній", що у Росії, зняв на відео, як з крила літака почало витікати паливо. Це сталося якраз перед вильотом лайнера. Відомо, що інцидент трапився в аеропорту Сочі ще минулого тижня. Про це повідомляє Телеграм-канал "Авіаторщина".

У Росії чоловік зняв на відео, як паливо витікає з літака прямо перед зльотом

У Росії з крила літака витікало паливо (фото з відкритих джерел)

"Під час вирулювання на злітно-посадкову смугу для вильоту в Москву із дренажного отвору правого напівкрила потекло авіапальне. Про розлив авіагасу пілоти дізналися від диспетчера. Екіпаж тут же припинив рух і вимкнув двигуни", — йдеться у повідомленні.

Стало відомо, що у той момент на борту лайнера знаходилося 204 пасажири та сім членів екіпажу. В результаті літак відтягнули на віддалену стоянку, туди відразу прибули рятувальники та служби аварійно-рятувального забезпечення польотів.

"Як випливає з донесення, також під час рулювання до ЗПС на дисплеї пілотів з'явилося повідомлення про несправність системи автоматичного вироблення палива з центрального бака. Тоді екіпаж перевів її в ручний режим", — зазначає Телеграм-канал.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії літак вдарився об землю при зльоті, є постраждалі. У Магадані сьогодні вранці літак Ан-2 здійснив екстрену посадку на аеродромі при зльоті, так як не зміг набрати висоту. Про це повідомили в Головному управлінні МНС Росії по Магаданської області. Всі постраждалі вже доставлені в лікарню. На місці перебуває міністр охорони здоров'я Сергій Чеканов. Ан-2, який виконував рейс за маршрутом Магадан — Сеймчан і перевозив вахтових робітників. Прокуратура перевірить, чи мав право літак перевозити пасажирів. Порушено кримінальну справу за статтею про порушення правил безпеки експлуатації та руху повітряного судна. За інформацією далекосхідного слідчого управління на транспорті СК, можливою причиною жорсткої посадки Ан-2 в Магадані є технічна несправність та порушення правил пілотування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

690

24 січня 2023, 16:59

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)-----> https://e.vg/ntech


Новини