Головна Новини Світ Росія У Росії чоловікові ампутували пеніс після сексу відразу з трьома жінками
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії чоловікові ампутували пеніс після сексу відразу з трьома жінками

Чоловіка в пориві пристрасті вкусила одна із трьох коханок

22 квітня 2021, 22:33 comments1522
Поділіться публікацією:

У Воронезькій області (Росія) 50-річному чоловікові частково ампутували пеніс після сексу відразу з трьома жінками. Про це повідомляє видання "Блокнот".

У Росії чоловікові ампутували пеніс після сексу відразу з трьома жінками

50-річному чоловікові частково ампутували пеніс

У пориві пристрасті його вкусила одна із трьох коханок. Звертатися з такого приводу в лікарню чоловік не став. Герой-коханець пояснив, що навіть зрадів, коли статевий орган збільшився в розмірах через запалення.

З часом він вирішив звернутися за допомогою до медиків, але було запізно. Через запущений запальний процес лікарі вирішили ампутувати пацієнтові частину статевого члена.

Медики, помітивши сліди зубів на статевому органі, повідомили в поліцію.

Нагадаємо, кажуть, що секс допомагає розслабитися і знімає напругу, але американські дослідники не згодні з цим твердженням і не рекомендують вступати в інтимні стосунки в умовах сильного стресу.

Експерти дійшли висновку, що секс у стані підвищеної напруги лише погіршує ситуацію і призводить до негативних процесів. Такі висновки вони зробили, ґрунтуючись на результатах експерименту, в якому взяли участь кілька добровольців. Їхній мозок піддали скануванню.

Як ми повідомляли раніше, секс не лише приносить задоволення, але й сприятливо діє на весь організм, впливаючи як на фізичний, так і на емоційний стани людини.
Сексолог Наталя Романовська розповіла, які зміни відбуваються з організмом без регулярних інтимних відносин. Спеціаліст зазначила, що без постійного сексу нічого смертельного і неймовірного не станеться, але цей процес важливий для підтримки організму на фізичних і психологічних рівнях. При цьому важливий не стільки сам секс, скільки його яскравий фінал.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxx

23 квітня 2021, 03:36

Горячие девушки хотят основательно траха во все дырки, дают без денег и разговоров ----- http://srt.vg/kiska


Новини