Головна Новини Світ Росія У Росії далекоглядні плани щодо війни. Західна розвідка насторожила прогнозом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії далекоглядні плани щодо війни. Західна розвідка насторожила прогнозом

Гендиректор Служби зовнішньої розвідки Естонії Каупо Росін заявив, що у Росії йде все більш-менш за планом, і вона почала готуватися до війни із країнами НАТО, повідомляє Foreign Policy

15 березня 2024, 20:51 comments2993
Поділіться публікацією:

Як відзначає видання, після того, як Росія на початку широкомасштабного вторгнення в Україну не змогла досягнути швидких успіхів, її армію за кордоном почали називати "паперовим тигром". Проте, як підкреслили в естонській розвідці, зараз ситуація виглядає по-іншому.

У Росії далекоглядні плани щодо війни. Західна розвідка насторожила прогнозом

У РФ є плани щодо війни

За інформацією видання, для російського диктатора Володимира Путіна все складається добре – його основний суперник Олексій Навальний помер, Сполучені Штати затримують надання Україні вкрай необхідної допомоги. При цьому, підкреслили у естонській розвідці, російські військові почали вчитися на помилках, які вони раніше допустили з "нехарактерною швидкістю". Також Кремль вирішує всі проблеми, які виникли на фронті, протягом кількох місяців. Тобто, підкреслив Росін, у Росії все більш-менш йде за планом.

Окрім того, додав розвідник, Росія почала готуватися до війни з НАТО, яка може відбутися протягом найближчих 10 років. Проте, він додав, що така війна не є неминучою. За словами Росіна, ще є багато дій, за допомогою яких можна вплинути на Кремль.

"Багато сценаріїв майбутнього залежать від нашої діяльності на Заході"
, – сказав розвідник.

При цьому він підкреслив, що зараз є конкретна завдання, в саме: зробити Україну успішною на полі бою, оскільки майбутнє Європи залежить від результатів війни.

Як повідомляв портал "Коментарі", насправді російський диктатор Володимир Путін готовий до війни з НАТО. Зараз, своїми погрозами окремим країнам, він просто підвищує ставки і намагається довести, що ескалація у війні все ще можлива. Таким чином кремлівський диктатор хоче, щоб країни Заходу перестали постачати Україні зброю та перестали її підтримувати фінансово.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини