Головна Новини Світ Росія У Росії є "тіньовий флот" в Азовському морі: чому він дуже шкодить Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії є "тіньовий флот" в Азовському морі: чому він дуже шкодить Україні

ЦІ кораблі йдуть із відключеною системою ідентифікації

31 серпня 2023, 21:20
Поділіться публікацією:

РФ має  власний "тіньовий флот" для того, щоб грабувати українські порти. Мова йде про міста  Бердянськ і Маріуполь, що  знаходяться  на узбережжях  Азовського моря.

У Росії є "тіньовий флот" в Азовському морі: чому він дуже шкодить Україні

Тіньовий флот РФ (фото з відкритих джерел)

Про це  проінформував речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук  під час   телемарафону. Загарбники  везуть з  нашої країни зерно та метал.

"У них є так званий "тіньовий флот", який не виходить у міжнародні порти. Вони його використовують із вимкненими АІС, порушуючи міжнародне морське право. Заходять до портів Бердянська, Маріуполя… Вантажать там зерно, метал. Потім перевантажують у свої порти й таким чином намагаються легалізувати це, щоб потім експортувати", — сказав  речник.

Ще Дмитро Плетенчук  сказав, що робитиме  Росія з награбованим продовольством та металом  на території  України. Як він стверджує, країна-агресорка запропонує це все як допомогу для африканських  країн.

Цей грабунок   проходить на фоні атак на російський флот в Чорному морі українськими дронами.  Загарбники дуже турбуються, що вони  нанесуть шкоду Кримському місту і щоб захистити  споруду, потопили неподалік шість російських поромів. Цей винахід має стати   захистом для  мосту  від ударів дронами.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗСУ натякнули РФ на знищення всього Чорноморського флотуРосійським окупантам було б правильно затопити весь Чорноморський флот для захисту незаконно спорудженого Керченського мосту. Таку пораду загарбникам в ефірі загальнонаціонального телемарафону дав речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук. 

У ВМС ЗСУ також прокоментували рішення росіян затопити неподалік Керченського мосту баржі. Плетенчук підтвердив, що баржі справді притоплені.  
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини