Головна Новини Світ Росія У Росії ФСБ "зняла" опозиціонера прямо з літака в аеропорту
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії ФСБ "зняла" опозиціонера прямо з літака в аеропорту

Російський опозиціонер Андрій Пивоваров повідомив, що його відправлять в Краснодар, оскільки кримінальна справа відкрита саме там

1 червня 2021, 01:19
Поділіться публікацією:

Російського опозиціонера, колишнього виконавчого директора правозахисної організації "Відкрита Росія" Андрія Пивоварова в буквальному сенсі "зняли" з літака в аеропорту "Пулково" під Петербургом і затримали. Про це повідомив Пивоваров у своєму Telegram.

У Росії ФСБ "зняла" опозиціонера прямо з літака в аеропорту

ФСБ (фото з відкритих джерел)

"Мене зняли з літака в" Пулково". Летів відпочити, пройшов митницю, ніяких питань не було. Літак уже пройшов рулежку, як раптом "стоп". Під'їхали менти і вивели мене. Зараз я в ФСБ Пулково", — написав Пивоваров.

Пізніше на цьому каналі з'явилося повідомлення, що його тепер веде команда Пивоварова.

За словами співробітників ФСБ, опозиціонер нібито знаходився в розшуку і саме це стало причиною затримання.

"Літак, в якому був Андрій Пивоваров, розгорнули на злітній смузі, щоб зняти його з міжнародного рейсу", — розповіли знайомі політика.

Через адвоката Пивоваров зумів передати лист. Затриманий повідомив, що його відправлять в Краснодар, оскільки кримінальна справа відкрита саме там.

Як повідомляли раніше російським спецагентом виявився працівник одного зі стратегічних підприємств Миколаєва. Слід зазначити, що він був завербований для збору і передачі в Росію особливо секретної інформації з оборонної сфери України. Ці відомості засекречені на державному рівні. Після того як працівники СБУ дізналися про підготовку такої операції, вони почали спостереження, щоб зловити зловмисника на гарячому. Завербованого агента особливо цікавила технічна документація по недавно розробленій військовій техніці для ЗСУ. Найбільший же інтерес становила закрита програма з використання безпілотних літальних апаратів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: ФСБ (фото з відкритих джерел)
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини