Головна Новини Світ Росія У Росії горіла військова частина: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії горіла військова частина: подробиці

У Росії під Волгоградом пожежа охопила військову частину

16 листопада 2023, 09:15
Поділіться публікацією:

Вночі 16 листопада у Волгоградській області РФ сталася пожежа на території військової частини поблизу селища Котлубань. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське видання "РБК", з посиланням на губернатора Андрія Бочарова, російський Telegram-канал База.

У Росії горіла військова частина: подробиці

Пожежа. Фото: з відкритих джерел

Телеграм-канал пише, що пожежа на об'єкті Міноборони РФ почалася близько першої години ночі. Місцеві жителі повідомили, що чули звуки вибухів.

Село Котлубань розташоване на північний захід від Волгограда.

Губернатор Андрій Бочаров запевняє, що пожежникам вдалося впоратися з вогнем, постраждалих та пошкоджень цивільних об'єктів немає.

Зазначимо, останнім часом на території РФ, а також на тимчасово окупованих українських теренах систематично щось вибухає, горить. Росіяни практично щодня заявляють про атаку невідомих безпілотників.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на 630-й день повномасштабного російського вторгнення ситуація на східному фронті склалася вкрай складно для України. Противник активно тисне на сході, особливо у районі Авдіївки. ЗСУ, у свою чергу, змушують окупантів задкувати на півдні – у Херсонській та Запорізькій областях. Докладніше про те, що відбувається на фронтах російсько-українською війною і які перспективи подальшого розвитку подій виданню "Коментарі" розповіли експерти.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому потрібний план Б у війні проти РФ: на що Кремль робить ставку.

Раніше "Коментарі" писали – чого чекає Путін, щоб завдати масованого удару по Україні: як зміниться тактика РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини