Головна Новини Світ Росія У Росії горів найбільший нафтопереробний завод (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії горів найбільший нафтопереробний завод (ВІДЕО)

Завод "Лукойл" виробляє понад 50 видів нафтопродуктів

7 лютого 2023, 15:56
Поділіться публікацією:








У Росії, на одному із найбільших нафтопереробних заводів у країні сталася пожежа. Інцидент стався на заводі "Лукойл", що  розташований  в місті Кстово  Нижегородської області. Про це пишуть пропагандистські росЗМІ,

У Росії горів найбільший нафтопереробний завод (ВІДЕО)

Пожежа на заводі "Лукойл" (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що встановлена потужність цього підприємства становить 17 млн тонн на рік. А саме підприємство виробляє понад 50 видів нафтопродуктів. Мова йде про автомобільне, авіаційне та дизельне пальне, нафтові бітуми, парафін та інші. Також завод є єдиним виробником і постачальником твердих харчових парафінів в Росії.

Російські ЗМІ пишуть, що станом на зараз пожежа була ліквідована. А російська прокуратура проводить перевірку через цей інцидент.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії збираються виробляти іранські дрони. РФ та Іран хочуть побудувати в російському Єлабузі (за тисячу км від кордону з Україною) новий завод, який міг би виробляти не менше 6 тисяч безпілотників іранської розробки для війни в Україні, передає Wall Street Journal. Йдеться нібито про частину операції на $1 млрд.Голова Інституту публічної політики та консалтингу (ІНПОЛІТ), політичний консультант Сергій Биков вважає, що хоч на Іран та РФ накладено чимало санкцій, їх слід розширювати та поглиблювати. Домігшись, зрештою, тотальної ізоляції, без застережень. Керівник Центру громадської аналітики "Вежа" Валерій Клочок впевнений – протиставити всьому, що творить Росія, тепер ще й за допомогою Ірану, можна протиставити лише силу. Валерій Клочок вважає, що протиставити новим планами агресора ми можемо лише ефективну систему ППО в Україні.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини