Головна Новини Світ Росія У Росії хлопець жартома застрелив свою дівчину та видав це за самогубство
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії хлопець жартома застрелив свою дівчину та видав це за самогубство

В Амурській області, що в Росії, хлопець жартома застрелив свою дівчину

18 січня 2023, 21:50
Поділіться публікацією:

В Амурському краї Росії юнак, жартуючи,  вистрелив в свою кохану, а потім зробив спробу видати це, як  самогубство. Як інформує Телеграм-канал "База", тіло Юлії випадково побачили в  будинку мешканці  амурського  населеного пункту Великоозерка.

У Росії хлопець жартома застрелив свою дівчину та видав це за самогубство

Росіянин жартома застрелив свою дівчину (фото: "База")

Поліцейські, що приїхали в село, спочатку подумали, що юнка покінчила життя самогубством,  адже голова дівчини була прострелена, біля неї знаходилась  мисливська зброя.  Проте вже на другий день правоохоронці  зацікавились,  де в цей момент був Олексій – хлопець Юлі.

У Росії хлопець жартома застрелив свою дівчину та видав це за самогубство - фото 2

Спілкуючись з поліцейським,  амурчанин розповів правду, що дівчина померла випадково. Підозрюваний в цьому злочині стверджує, що він вирішив  її розіграти, в той момент, коли  чистив  рушницю.  Пересмикнув затвор, навів зброю на Юлію, кажучи "Руки вгору" і натис на спусковий гачок.  Потім пролунав постріл.

"Олексія вже затримали. Тепер цей жарт обійдеться хлопцеві від 6 до 15 років — на нього вже порушили кримінальну справу про вбивство", — стверджується в інформації.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Бердянську російський солдат застрелив чоловіка за відмову дати мобільнийПредставник Ради оборони Запорізької області Іван Ареф‘єв розповів про цинічні вчинки окупантів на території області. За інформацією державної адміністрації, російський військовий вистрелив в місцевого мешканця, бо той не дав йому мобільний для зв'язку з рідними. Місцева влада повідомляє, що в Бердянську район окупований, розформовано відділ поліції. Українська влада не погодилася співпрацювати з окупантами. Наразі повідомляється про одного загиблого та пораненого. Громадський транспорт не працює.


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини