Головна Новини Світ Росія У РФ придумали ще один спосіб, як позбутися в'язнів
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ придумали ще один спосіб, як позбутися в'язнів

У Росії запропонували повернути смертну кару, щоб заощадити бюджет

28 червня 2024, 23:16
Поділіться публікацією:

Голова Слідчого комітету Олександр Бастрикін закликав скасувати мораторій на смертну кару в Росії.

У РФ придумали ще один спосіб, як позбутися в'язнів

В РФ заговорили про повернення смертної кари. Фото з відкритих джерел

За його словами, зняти мораторій на смертну кару потрібно тому, що в Росії зростає кількість тяжких злочинів, а також задля економії бюджетних коштів, оскільки держава змушена витрачати багато грошей на утримання ув'язнених.

"Триразове харчування, двогодинні прогулянки, медичний огляд, включно зі стоматологом. Їжу їм свіженьку подавати треба, кухаря утримувати, ковбаску різати, компотик. Утримання одного засудженого обходиться в 30 тисяч рублів на рік. Множимо на всіх, хто перебуває в місцях позбавлення волі довічно — це колосальний бюджет", — заявив Олександр Бастрикін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава НАТО Єнс Столтенберг заявив, що російська армія не здатна здійснити великий прорив на фронті. "Росіяни знову спробували почати наступ цієї весни і влітку, але поки що досягли лише незначних успіхів. Ми побачили, що українці змогли втримати оборону", — заявив Єнс Столтенберг. За словами генсека, що у НАТО немає жодних підстав вважати, що у РФ є можливості та сили для здійснення великих проривів. При цьому він відзначив, що Росія продовжить наступати та завдавати авіаудари.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники, швидше за все, незабаром зможуть захопити місто Красногорівка у Донецькій області, повідомив лейтенант ЗСУ з позивним "Алекс". "У Красногорівці погані справи. Противник має просування в приватному секторі. Зараз на цій ділянці пекельні бої. Наші підрозділи сильно виснажені", — розповів лейтенант ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини