Головна Новини Світ Росія У Росії хочуть заборонити мусульманський жіночий одяг
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії хочуть заборонити мусульманський жіночий одяг

Мусульманкам у РФ хочуть заборонити одягатись у традиційний одяг

29 червня 2024, 23:11
Поділіться публікацією:

У Росії необхідно терміново заборонити носіння нікабів — закритого жіночого головного убору з прорізом для очей, заявив глава Слідчого комітету РФ Олександр Бастрикін.

У Росії хочуть заборонити мусульманський жіночий одяг

У РФ запропонували заборонити нікаби. Фото з відкритих джерел

На його думку, така заборона допоможе знизити загрозу терактів, які скоюють ісламістами.

"Це завдання Держдуми, яка має ухвалити закон. У країнах центральної Азії це заборонено, а в Росії — дозволено. Чому? Треба терміново все це заборонити", — заявив Олександр Бастрикін.

Глава СК Росії нагадав про недавні теракти в Дагестані та захоплення заручників у СІЗО в Ростові-на-Дону, які нібито виправдовують ухвалення відповідного закону.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до кінця цього року російська армія планує захопити весь Донбас, вважає офіцер ЗСУ Микола Мельник. Військовослужбовець переконаний, що у ворога нічого не вийде, однак наступальні дії він продовжить. "Але при негативному сценарії стерти Торецький укріпрайон та нав'язати нам бої за Покровськ чи Костянтинівку, противнику під силу, зважаючи на динаміку, яку демонструють українська та ворожа армії", — наголосив Микола Мельник.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що спікер Палати представників США та член Республіканської партії Майк Джонсон закликав відправити Джо Байдена у відставку. Він наголосив, що потрібно застосувати 25 поправку до Конституції США, яка передбачає відставку глави держави у випадку його недієздатності. "Наші суперники бачать слабкість у Білому домі, як і всі ми. Я кажу це без задоволення. Я думаю, ситуація дуже небезпечна. Я б просив членів кабінету зазирнути у свої серця", — сказав Майк Джонсон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини