Головна Новини Світ Росія У Росії хочуть заборонити TikTok - причини
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії хочуть заборонити TikTok - причини

Влада Кремля шукає способи уникнути масових акцій на підтримку Навального

21 січня 2021, 17:30
Поділіться публікацією:

Влада Росії хоче заборонити соціальну мережу TikTok. Про це повідомило видання "Подъем".

У Росії хочуть заборонити TikTok - причини

Кремль хоче заборонити TikTok в Росії. Фото: thepage.ua

Заборону популярної мережі пов'язують з підготовками до масових акцій та протестів за звільнення Олексія Навального. Головним ініціатором ідеї стала Голова "Асоціації батьківських комітетів та спільнот" Ольга Леткова.

Жінка пояснює, що TikTok давно час заборонити, оскільки через нього відбуваються маніпуляції з західної сторони. Ольга Леткова відкрито сказала, що багаті та впливові країні хочуть змусити вийти молодь на вулиці та влаштувати хаос як у сусідніх країнах — Білорусі та Україні.

Окрім того, жінка додає, що проблеми Росії занадто перебільшують.

"Так, у нас є проблеми, але ми їх самі вирішимо. Не треба вселяти нашим дітям, що потрібно виходити на вулиці і міняти режим." — заявила політик.

Нині як в TikTok, так і в Instagram масово з'являються ролики від відомих блогерів та впливових людей, які закликають до так званої "прогулянки" 23-го січня. Саме в цей день прихильники Навального збираються вийти на акції підтримки ув'язненого.

Слід нагадати, що TikTok — це китайська соцмережа. Більше того 45-й президент США Дональд Трамп також хотів заблокували цей додаток у своїй країні.

Нагадаємо, що нещодавно "Фонд боротьби з корупцією", лідером якого є Олексій Навальний випустив документальний фільм про розкішний та гігантський палац президента Росії Володимира Путіна.

В Кремлі вже встигли прокоментувати даний відеоролик. За словами прессекретаря глави держави Дмитра Пєскова, даний фільм створений для того аби вразити глядачів та отримати від них гроші шахрайським чином, оскільки вкінці лунає прохання про фінансову підтримку майбутніх розслідувань.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://pdmnews.ru/19343/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

21 січня 2021, 17:56

Конченные вы решалы! Гнобите и уничтожаете свой народ, гнобите соседей и всех остальных! Все ваше правительство давно нужно отправить в преисподнюю!


Новини