Головна Новини Світ Росія У Росії істерично відреагували на нові санкції від ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії істерично відреагували на нові санкції від ЄС

У Росії загрожують санкціями у відповідь Європейському Союзу

24 червня 2024, 14:13 comments2270
Поділіться публікацією:

Заступник глави МЗС країни-агресора Олександр Грушко заявив, що Москва ретельно проаналізує новий 14-й пакет антиросійських санкцій і вживе "заходів у відповідь".

У Росії істерично відреагували на нові санкції від ЄС

Санкції проти Росії

"Оголошені заходи будуть ретельно проаналізовані. Заходи, які ми вважаємо необхідними, вжиті", — зазначив Грушко.

За його словами, Євросоюз іде шляхом політичної, економічної та військової ескалації. При цьому російський дипломат упевнений, що західні політики нібито не зважають на наслідки для власних економік і благополуччя, і безпеки громадян.

У той же час голова комітету Ради Федерації з міжнародних справ Григорій Карасін заявив, що спроби Заходу обмежити розвиток Росії введенням санкцій нібито приречені на провал. Він заявив, що Росія звикла, що її опоненти хочуть "утопити, принизити та запобігти розвитку" у всіх сферах. При цьому Карасін стверджує, що нібито у відповідь на таку політику російський народ зосередився і усвідомив свої перспективи.

За його словами, РФ розвиватиметься як "велика держава" і самостійно вирішуватиме проблеми, а ворожі пакети санкцій з боку Заходу приречені на провал. Карасін зазначив, що Росію "неможливо перемогти", і цей факт починають усвідомлювати країни глобальної більшості, які хочуть покінчити з "диктатом та довільним формуванням ворожого порядку денного".

"Народжується новий світ, світ багатополярний, світ, вільний від умовностей, диктату та санкцій, і ми продовжуватимемо будувати такий світ", — заявив російський політик.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що рада Європейського союзу офіційно затвердила 14-й пакет санкцій проти Росії. Під обмеження потрапили 116 фізичних осіб та організацій РФ.

При цьому відомо, що санкції все ж таки сильно б'ють по Росії, саме тому кремлівський диктатор Путін у своїй "мирній пропозиції" щодо завершення війни в Україні вимагає зняти всі західні санкції з Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини