Головна Новини Світ Росія В Росії істерично відреагували на нові санкції Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії істерично відреагували на нові санкції Зеленського

Ображена глава російського ЦВК нагрубіянила у коментарі російським пропагандистам

22 квітня 2023, 22:10 comments3871
Поділіться публікацією:

Керівниця  російського ЦВК Елла Памфілова прокоментувала  запровадження  стосовно її персони  санкцій зі сторони України. При цьому, відповідь топ-чиновниці перекликається зі стилем колишнього президента Росії Дмитра Медведева.

В Росії істерично відреагували на нові санкції Зеленського

У Росії відреагували на нові санкції України (фото з відкритих джерел)

Надаючи  коментар пропагандистському медіа  РФ "РИА Новости"  російська посадовиця  назвала  українського президента  "клоуном", заявивши при  цьому, що "політичні конвульсії" для неї не важливі, бо вона не придає їм ніякого значення. 

"Яке значення мають чергові політичні конвульсії рефлексуючого килимкового клоуна? Та ніяке", — сказала російська посадовиця .

Памфілова, наслідуючи  "кращі" дипломатичні традиції Лаврова і Захарової, теж   бажала Зеленському"перекидатися".

Важливо, що президент України  своїми указами 22 квітня запровадив у дію рішення РНБО  в якому будуть застосовані  персональні спеціальні економічні та інші  обмежувальні заходи до 40 фізичних та 382 юридичних осіб. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ще одна країна відмовилася купувати російську військову технікуНезважаючи на те, що Індія намагається підтримувати дружні відносини з РФ, Нью-Делі все ж таки призупинив закупівлі військової техніки з РФ, але це не остаточне рішення Індії. Постачання можуть бути відновлені, як тільки країни знайдуть механізм оплати, який би не порушував санкції США. Як йдеться у матеріалі видання, індійські платежі за російську зброю на суму понад 2 млрд доларів "застрягли" на рік, країна не може сплатити рахунок у доларах США, оскільки побоюється вторинних санкцій. У той же час Росія не поставила Індії дві батареї систем ППО С-400.


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини