Головна Новини Світ Росія У Росії кілька мобілізованих померли у призовних пунктах
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії кілька мобілізованих померли у призовних пунктах

У Росії у призовних пунктах померло не менше трьох мобілізованих

3 жовтня 2022, 23:05
Поділіться публікацією:

Не менше трьох мобілізованих померли прямо у призовних пунктах Свердловської області. Наразі причини смерті росіян встановлюють слідчі. Про це пише російський Коммерсант.

У Росії кілька мобілізованих померли у призовних пунктах

Мобілізація в Росії (фото з відкритих джерел)

Інформацію про смерть двох мобілізованих у Єлані вже підтвердила уповноважена з прав людини у Свердловській області Тетяна Мерзлякова. Вона повідомила, що чоловіки були з Курганської області. Один з мобілізованих ймовірно міг померти через епілепсію на фоні алкогольного отруєння, а причину смерті іншого встановлюють слідчі. За попередньою інформацією, ще один померлий мав проблеми із серцем.

 Раніше у російських ЗМІ писали, що через високі та швидкі темпи мобілізації, навчальний центр Єлані зіткнувся з нестачею коштів для розміщення резервістів. А мобілізовані з Ханти-Мансійського автономного округу та Пермського краю почали скаржитися на умови розміщення, брак спальних місць, непідготовлені казарми.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що росіяни підірвали 24 тони мін створюючи інсценування вдалих бойових дій. Військові з РФ риють траншеї та закопують туди морські протидесантні міни. Для чого окупанти це роблять на суші? Щоб підготувати звіт про велику перемогу.  Український репортер 1 жовтня виклав відео з російськими військовими, які рили траншеї та закладали в них контейнери з протидесантною вибухівкою. Цаплієнко запитав у свої підписників, чому окупанти вчиняють такі дії на Харківщині, яка розміщена за сотні кілометрів від морських акваторій. З часом виявилось дві версії можливих дій російських військових. Перша полягала в тому, що сили РФ хочуть замінувати територію в місцях можливого контрнаступу ЗСУ, тоді як друга це лінь росіян, які підривають землю, адже не хочуть рити окопи.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини