Головна Новини Світ Росія У Росії "лікарі" обдурили дружину актора, заявивши про його смерть
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії "лікарі" обдурили дружину актора, заявивши про його смерть

Невідомі, представившись медиками, повідомили дружині Олексія Яніна, що він мертвий.

3 вересня 2023, 23:40
Поділіться публікацією:

Виконавиця Дарина, яка є дружиною  зіркового  кіноактора з РФ Олексія Яніна, зараз спростовує   повідомлення  про його смерть і заявляє, що сталась "жахлива помилка". Їй сказали неправду  незнайомі, що   представилися,  як  лікарі медичного закладу, де лікують  її чоловіка.

У Росії "лікарі" обдурили дружину актора, заявивши про його смерть

Олексій Янін (фото з відкритих джерел)

"Це просто крик душі. Сьогодні з нашою сім'єю сталася жахлива, жорстока ситуація. Новина, яку ми отримали від представників НДІ швидкої допомоги їм. М.В. Скліфосовського, виявилася помилкою. Льоша дійсно знаходиться у вкрай важкому стані в реанімації, у комі, але він живий", -  повідомила дружина  знаменитості в соціальних мережах.

Потім  Дарина  детально  розказала  про  те, що сталось, коментуючи ситуацію   російським ЗМІ. Виявилось, що про "смерть"  Яніна їй  сказали ранком, 2 вересня. В медичний заклад вона  змогла додзвонитись  майже в кінці дня, але тіло їй не віддавали. 

"Олексій живий. Я не розумію, як так вийшло. Весь день нам не давали інформацію, не видавали тіло. Сталася жахлива помилка. Тому що ввечері мені вдалося зв'язатися з головним лікарем, який сказав, що Льоша живий. Так, він у вкрай важкому стані, у комі, але живий. Щодо прогнозів, я не можу вам зараз нічого сказати... Ми всі віримо і сподіваємося на краще", — додає дружина актора.

Дарина має впевненість в тому, що незнайомці, що  повідомляли звістку про "смерть" Олексія, не  мають відношення до ритуальних  служб. Вони називались  медиками і не  вимагали  в родини коштів. Аби  знати, хто їй сказав неправду,  Дарина  звернулась  до поліції.

Другого вересня  російські ЗМІ повідомляли, що пішов з життя артист Олексій Янін, в якого  вісім років тому  був інсульт. Смерть  настала після чергового  нападу епілепсії. Дружина актора  нічого не коментувала, але була інша  інформація, що співачка Дарина  від  Яніна  "втекла".

Росіянка ніби кілька років  не живе з актором, тому що він після інсульту прикутий до ліжка і не має можливості  самостійно пересуватись. Догляд за актором здійснює його матір.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що п'яна російська співачка впала прямо на сцені

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини