Головна Новини Світ Росія У Росії мешканці будинку за прибирання закидали яйцями двірника
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії мешканці будинку за прибирання закидали яйцями двірника

Конфлікт закінчився поясненням у поліції у Санкт-Петербурзі

10 січня 2022, 23:05
Поділіться публікацією:

Неприємний інцидент стався в російському Санкт-Петербурзі. Обурені мешканці однієї з тамтешніх багатоповерхівок  через погане, на їх думку, прибирання навколишньої території почали кидати в двірничку яйцями та поливали холодною водою. Про це інформує "Комсомольська правда".

У Росії мешканці будинку за прибирання закидали яйцями двірника

Жителі закидали яйцями двірника (фото з відкритих джерел)

За інформацією російського медіа, до працівників поліції звернулась за допомогою місцева працівниця комунальної служби. Як вона розповіла, мешканці багатоповерхівки, що знаходиться в  Красносільському районі, почали обливати її водою та кидати  в неї під час роботи яйця. Двірник напередодні конфлікту працювала біля будинку. Зокрема, комунальна працівниця чистила лід біля входу в одну з багатоповерхівок.

 Але реальна ситуація, як це було насправді, невідома. Поліціянти  не стали проводити перевірку за повідомленням працівниці комунальної служби.

 Важливо, що за повідомленнями російських ЗМІ, мешканці північної російської столиці нарікають на те, що в місті погано прибирають сніг. В чималому російському місті бракує техніки, яка б вчасно прибирала сніг.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ведучого росТВ Познера закидали яйцямиГрузини обурилися тим, що на територію країни пустили людину, яка "виправдовує російську окупацію". Візит російського телеведучого Володимира Познера не увінчалися успіхом. Увечері 31 березня в Тбілісі спалахнула акція протесту через його приїзд до країни. Познер прилетів до Грузії, щоб відзначити свій 87-й день народження.   Готель, у якому проживав телеведучий, закидали яйцями, написавши на асфальті "Геть з Грузії". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини