Головна Новини Світ Росія У Росії в повітря злетіла чергова нафтобаза: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії в повітря злетіла чергова нафтобаза: подробиці

Росія втратила ще одну нафтобазу, цього разу в Краснодарському краї

3 травня 2023, 08:00 comments4938
Поділіться публікацією:

У селищі Хвиля Краснодарського краю РФ, неподалік Кримського мосту, палає нафтобаза. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв.

У Росії в повітря злетіла чергова нафтобаза: подробиці

Нафтобаза. Фото: з відкритих джерел

"У селищі Хвиля Темрюкського району (Ред. — Краснодарський край РФ) спалахнув резервуар з нафтопродуктами. Пожежі присвоєно найвищий ранг складності. За попередньою інформацією, жертв і постраждалих немає", — написав Веніамін Кондратьєв.

Губернатор також повідомив, що пожежа не загрожує мешканцям села.

Зазначимо, у ніч на 29 квітня невідомий безпілотник атакував резервуар із паливом окупантів у Козачій бухті Севастополя. Про що говорять почастішали удари по Криму? Які шанси на деокупацію півострова вже цього року? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — РФ – агресор: чому "нейтральні країни" підтримали хворобливу для Кремля резолюцію ООН. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію.                                                                                                                      

Також видання "Коментарі" повідомляло – наприкінці квітня Росія після більш ніж півторамісячної перерви активізувала ракетні удари по Україні. На початку травня країна-агресор продовжила ці атаки, рапортуючи росіянам про успіхи, на що звернув увагу навіть Інститут вивчення війни. Експерти розповіли виданню "Коментарі", чим можуть бути зумовлені ці атаки, а також чому змінюється тактика завдання таких ударів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини