Головна Новини Світ Росія У Росії на туристок впав льодовик: є загиблі і поранені (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії на туристок впав льодовик: є загиблі і поранені (ВІДЕО)

Туристки фотографувалися на тлі льодовика

14 вересня 2021, 18:03
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії загинули туристи. Про це повідомляє видання УНІАН.

У Росії на туристок впав льодовик: є загиблі і поранені (ВІДЕО)

У Росії на туристів впав льодовик. Ілюстрація: Reuters.

Як стало відомо, трагедія сталася в Карачаєво-Черкесії. Повідомляється, що на поблизу популярного гірськолижного курорту Домбай на висоті понад дві тисячі метрів група туристів, що складається з шести жінок, в супроводі гіда зупинилася на привал.

Четверо з них вирішили відійти, щоб зробити фотографію на тлі льодовика. У цей момент пролунав гучний тріск, і лід впав прямо на них.

В результаті події загинула 47-річна жінка. Ще дві туристки отримали поранення. Одна з постраждалих знаходиться у важкому стані, їй доведеться ампутувати ногу. Друга туристка також отримала серйозні травми, у неї підозрюють перелом хребта.

Для евакуації потерпілих шукають вертоліт

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в М'янмі стався вибух в пункті перевірки на COVID. В результаті інциденту загинули двоє людей і ще кілька були поранені. Серед постраждалих двоє цивільних осіб, двоє співробітників рятувальної служби та ще кілька військових. Потерпілі були доставлені у військовий госпіталь. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в пакистанській провінції Хайбер-Пахтунхва, яка знаходиться на півночі країни блискавка вдарила одночасно в кілька будинків. Всередині будівель знаходилися люди. В результаті події загинули 14 людей і ще кілька отримали поранення. Відзначається, що всі загиблі були членами однієї великої родини. Серед постраждалих діти і жінки. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини