Головна Новини Світ Росія У Росії наклав на себе руки відомий поет Борис Пастернак
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії наклав на себе руки відомий поет Борис Пастернак

Пісні Пастернака виконував Володимир Пресняков, а за його сценаріями ставили шоу "Блакитний вогник"

18 серпня 2020, 11:13 comments2338
Поділіться публікацією:

У Москві сьогодні виявили тіло радянського сценариста і поета Бориса Пастернака — родича нобелівського лауреата, знаменитого письменника Бориса Пастернака. У поліції припускають, що 84-річний росіянин скоїв суїцид, пише "Московський комсомолець".

У Росії наклав на себе руки відомий поет Борис Пастернак

Знайшли Пастернака на території Федерального науково-клінічного центру ФМБА Росії, де він перебував на лікуванні, проте подробиці смерті не уточнюють. Відзначимо, що Пастернак в СРСР і Росії був відомий під псевдонімом Борис Пургалін. Він був сценаристом шоу-бенефісів Людмили Гурченко, Лариси Голубкіної та Сергія Мартінсона, а також автором текстів пісень до фільмів "Тільки в мюзик-холі" і "Козаки-розбійники". Його пісні виконували Микола Караченцов і Володимир Пресняков. А за сценаріями Пастернака свого часу ставили шоу "Блакитний вогник".

У Росії наклав на себе руки відомий поет Борис Пастернак - фото 2
У Росії наклав на себе руки відомий поет Борис Пастернак - фото 3

Нагадаємо, українська співачка і телеведуча Злата Огневич зізналася шанувальникам, що пережила глибоку депресію, через яку ледь не наклала на себе руки. Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram в день свого народження. Знаменитість написала емоційний пост, в якому розповіла, що через низку життєвих невдач і глибоку депресію, вона намагалася "піти на небо". Але прийшовши до тями, вона відчула величезне щастя від того, що ще дихає і жива, і ця подія кардинально змінила її погляди на життя.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини