Головна Новини Світ Росія У Росії наркоман задушив і поглумився над тілом 11-річної дівчинки
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії наркоман задушив і поглумився над тілом 11-річної дівчинки

11-річна дівчинка просила чоловіка покинути квартиру

1 червня 2021, 04:54
Поділіться публікацією:

У російській Удмуртії 27-річний раніше судимий чоловік задушив 11-річну дочку своєї знайомої, а потім поглумився над її тілом, повідомляє "Репортер64".

У Росії наркоман задушив і поглумився над тілом 11-річної дівчинки

Чоловік напав на неї і задушив (фото з відкритих джерел)

Чоловік, перебуваючи в стані наркотичного сп'яніння, регулярно приходив в гості до своєї знайомої, матері загиблої.

Одного разу, залишившись в цій квартирі ночувати, він зґвалтував дівчинку, коли її мати заснула. Через кілька днів обвинувачений, також "під кайфом", знову прийшов в гості. Жінки вдома не було. 11-річна дівчинка просила чоловіка покинути квартиру, а потім пригрозила викликати поліцію.

Чоловік напав на неї та задушив. Потім він поглумився над тілом і зник з місця злочину. Незабаром його затримали. Чоловіка можуть засудити до довічного позбавлення волі. Як повідомляли раніше актриса популярного українського серіалу "Школа", 22-річна Єлизавета Василенко шокувала визнанням. Дівчина заявила, що кілька років тому вона була зґвалтована чоловіком похилого віку. Про це артистка розповіла інтерв'ю YouTube-каналу "Пушка". За словами Василенка, інцидент стався в Москві, коли їй було 17 років.  

Вона потрапила в компанію ескортниць, і на дні народженні однієї з них актрисі підсипали щось в коктейль: "У мене немає половини спогадів. У мене є початок і кінець. Початок — я сиджу, п'ю, кінець — мене тр*хає жирний дід. Мене зґвалтували", — сказала знаменитість. Ліза Василенко також припустила, що чоловік перебував під дією якихось важких речовин. Він розбив телефон артистки, а їй вдалося втекти голою на вулиці. Вона розповідає, що зупинила таксі, думаючи, що подальша ситуація може скластися ще гірше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини