Головна Новини Світ Росія У Росії олігархи хочуть змусити Путіна припинити війну: готові до найрадикальніших кроків
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії олігархи хочуть змусити Путіна припинити війну: готові до найрадикальніших кроків

Російські олігархи потерпають від санкцій та хочуть зупинити Путіна

23 березня 2022, 20:01 comments5523
Поділіться публікацією:

Російські олігархи хочуть зупинити Путіна й змусити його припинити війну. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Фейсбуці.

У Росії олігархи хочуть змусити Путіна припинити війну: готові до найрадикальніших кроків

Путін - фото з відкритих джерел

"В Москві відбулась зустріч російського олігарха Петра Авена та казахського мільярдера Олександра Машкевича. Під час зустрічі Авен відмітив, що російські олігархи вкрай роздратовані політикою Путіна. Санкції, накладені на Росію та конкретних бізнесменів через війну в Україні, боляче вдарили по статкам російських мільярдерів", — йдеться в повідомленні Головного управління розвідки.

Як ГУР повідомляє, наразі представники великого бізнесу в Росії намагаються знайти способи впливу на Путіна та його оточення з силового боку. Однак такі спроби ускладнюються тим, що Путін наразі знаходиться в цілковитій ізоляції і нікого до себе не пускає. Насамперед, олігархів, яких Путін вважає "ненадійними". 

Головне управління розвідки зазначає, що бізнесмени готові до найрадикальніших кроків. Деякі олігархи навіть обговорюють оплату за фізичне усунення Путіна.

Як повідомляли раніше "Коментарі", глава Кремля Володимир Путін доручив брати гроші за поставлений газ для "недружніх країн" лише у рублях. Президент РФ заявив, що усі споживачі повинні мати можливість плати за російський природний газ у рублях. При цьому він наголосив, що Росія й далі буде постачати газ відповідно до обсягів і цін, що прописані у контрактах.

Також "Коментарі" писали, що в Росії заявили про снаряд з території України: оголосили режим НС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини