Головна Новини Світ Росія У Росії п’яний натовп напав на дівчину через прапор США (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії п’яний натовп напав на дівчину через прапор США (ВІДЕО)

Інцидент трапився у Нижньому Новгороді

9 липня 2023, 18:04
Поділіться публікацією:

У Нижньому Новгороді, що в Росії кілька чоловіків напала на жінку, бо вона мала американський прапор. Про це повідомляє telegram-канал Baza,

У Росії п’яний натовп напав на дівчину через прапор США (ВІДЕО)

Прапор США (фото з відкритих джерел)

Інцидент трапився серед ночі на Великій Покровській вулиці.

Дівчина стояла з американським прапором, але компанія, побачивши це, відреагувала. Спочатку чоловіки забрали прапор і спробували спалити, але дівчина змогла забрати свою річ.

Потім, після нетривалих розбірок чоловіки знову змогли забрати прапор та викинули його на смітник.

На опублікованому відео чітко видно, як один із чоловіків пообіцяв зламати пальці дівчині, коли та намагалася втримати прапор.

 У коментарях під відео користувачі Мережі запитали, де ж у цей час була поліція і чому ці затяті захисники Росії від американських прапорів досі не пішли у військкомат.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Байдена озвучили позицію США щодо членства України в НАТО. Проведення всіх необхідних реформ буде головною запорукою того, що країни-партнери України підтримають рішення про прийняття України до НАТО. Тільки, коли Україна буде відповідати всім вимогам, можна буде предметно обговорювати це питання. 

Прес-секретар підкреслила, що Вашингтон не змінює свою позицію. США, як і раніше, дотримуються політики відкритих дверей НАТО. При цьому не тільки від США залежить прийняття тієї чи іншої країни до Альянсу. Рішення про членство будь-якої країни ухвалюється всіма союзниками, яких сьогодні 31.

За словами Карін Жан-П'єр, вона не уповноважена розкривати всі подробиці дипломатичних переговорів, але може лише нагадати, що президент США ще раніше заявляв – Україна зобов'язана буде провести всі необхідні реформи, щоб відповідати рівню країн, які вже є в Альянсі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини