Головна Новини Світ Росія У Росії підпалили черговий військкомат: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії підпалили черговий військкомат: подробиці

У Владивостоку невідомі кинули пляшку із запалювальною сумішшю у будівлю військкомату

8 червня 2022, 15:23
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії стався черговий підпал військкомату. Про це повідомляє видання ТСН, посилаючись на російське ЗМІ.

У Росії підпалили черговий військкомат: подробиці

Пожежа. Іллюстрація

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні вранці (8 червня) у місті Владивосток. Повідомляється, що двоє молодих людей кинули пляшку із запалювальною сумішшю у дерев'яну будівлю військового комісаріату.

Внаслідок пожежі постраждали облицювальні матеріали будівлі. Невідомі знімали те, що відбувається на телефон, а після цього втекли у дворах.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що кульмінація битви за Донбас : чому РФ важливо захопити Сєвєродонецьк — що відбувається на фронті. Ворог кинув усі зусилля, щоб захопити Сєвєродонецьк, але досі не контролює місто. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, як працює малий бізнес під час війни: дослідження. Робота малого бізнесу в Україні: скільки підприємців працює та як вони оцінюють фінансову ситуацію. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що Росія готується до "референдуму" у двох областях: які можуть бути наслідки – як реагувати Україні. росія має намір за будь-яку ціну утримати захоплені українські території під своїм контролем. Читайте про це докладніше у нашій статті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що г відвідаємось до зими влітку: чому є ризик зриву нового опалювального сезону – що чекати на українців. На Україну чекає найскладніший опалювальний сезон — у Кабміні вже підрахували, скільки потрібно вугілля та газу. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини