Головна Новини Світ Росія У Росії після важливої наради начальник поліції скоїв самогубство
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії після важливої наради начальник поліції скоїв самогубство

Перед тим керівник поліції Іркутська подав заяву на розлучення

20 березня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

Очільник  російської поліції в місті Іркутськ, полковник Герман Братчиков, повернувшись з робочого засідання, покінчив життя самогубством. Правоохоронець РФ вистрелив в себе, скориставшись  службовим пістолетом, навіть не покинувши  свій робочий кабінет.

У Росії після важливої наради начальник поліції скоїв самогубство

Керівник поліції Іркутська скоїв самогубство (фото з відкритих джерел)

Про це інформує телеграм-канал "Baza".

"Вранці 19 березня полковник Герман Братчиков, як завжди, заступив на чергування та отримав табельний пістолет Макарова. О 8-й годині ранку у нього було заплановано важливий "зум": заступник начальника поліції Головного Управління МВС області Перевалів проводив селекторну нараду, в якій брав участь і Братчиков", — повідомляють журналісти  пабліку. 

Повернувшись із засідання,   поліцейський посадовець пішов  в свій кабінет, замкнувся  й затих. Полковник  не виходив з кабінету  майже шість годин. Він  не брав трубку службового телефона, не відповідав на дзвінки по  мобільному. Після цього іркутські поліцейські прийняли рішення самовільно зайти в кабінет керівника.   Там вони побачили жахливу картину: вже незворушний  труп поліцейського посадовця, він  позбавив себе життя, скориставшись  службовим  пістолетом.

Як зазначено в повідомленні,  причина самогубства  керівника поліції з Іркутська зараз невідома. Повідомляють, що в 2019 році  Братчиков пройшов психологічне тестування, і там  не було встановлено  ніяких факторів ризику.

При цьому, незадовго до скоєного самогубства, полковник   став ініціатором заяви про розлучення з  другою дружиною. Офіційно їх  розлучення мало відбутись 27 березня.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії розповіли, як проходять "м'ясні штурми".Російських мобілізованих перепідпорядкували командуванню так званих армійських корпусів "ДНР/ЛНР", які використовують російських "мобиків" у так званих "м'ясних штурмах". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини