Головна Новини Світ Росія У Росії почали готувати захист в Курській області: шукають копачів окопів за шалені гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії почали готувати захист в Курській області: шукають копачів окопів за шалені гроші

Росія масово набирає робітників для риття окопів обіцяючи зарплати на рівні з російськими військовими, які воюють в Україні.

14 серпня 2024, 15:20
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

На російських ресурсах з пошуку роботи почали масово з'являтись оголошення про найняття робітників для будівництва оборонних споруд на території Курської області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російську службу BBC.

У Росії почали готувати захист в Курській області: шукають копачів окопів за шалені гроші

Росія шукає копачів окопів. Фото з відкритих джерел

Після початку наступу українських сил на територію Росії на сайті "Авіто" з'явилось понад 30 оголошень у яких закликають копати окопи, доти, протитанкові споруди та інші захисні споруди в Курській області. 

"Для будівництва другої лінії оборони в Курській області потрібні підсобники, різнороби без спеціального досвіду", — йдеться в тексті одного з оголошень.

В більшості таких оголошень кількість необхідних працівників не вказується. Однак в одній з публікацій від приватної особи в Криму, вказано, що необхідно 50-100 осіб для риття окопів в Курській області.

В оголошеннях зарплата вказується до 210 тис. рублів на місяць (близько 100 тис. гривень). Цікаво, що ця зарплата відповідає тій, яку отримують російські військові, зокрема рядові, стрілки та гранатометники. Зазначимо, що середня зарплата в Росії щонайменше втричі менша ніж пропонують в оголошеннях та становить близько 70 тис. рублів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни витратили на захисні укріплення в Курській області близько 15 млрд рублів, а українські військові здолали ці лінії захисту кількома пострілами з танка.

Також "Коментарі" писали про експертну думку, чи зможе російський диктатор Володимир Путін відповісти Україні за її неочікуваний наступ на Курську область.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини