Головна Новини Світ Росія У Росії почали мобілізацію жінок
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії почали мобілізацію жінок

У Генеральному штабі Збройних сил України повідомляють, що з метою поповнення втрат, які російські війська зазнають на фронті в Україні, у армію РФ призивають жінок

12 грудня 2022, 23:05
Поділіться публікацією:

Нестачу військовослужбовців в армії Росії вирішили "перекрити" жінками. Їх відправляють на фронт, пишуть "Коментарі" за інформацією оприлюдненою в Генеральному штабі Збройних Сил України.

У Росії почали мобілізацію жінок

У Росії почали мобілізацію жінок

"З метою поповнення втрат в живій силі та доукомплектування підрозділів 1-го армійського корпусу за мобілізацією призивають жінок. 28 осіб жіночої статі вже призвали та направили на підготовку воєнкоми Калінінського районного військового комісаріату міста Донецьк", – йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ.

Військові кажуть, що російська сторона продовжує зазнавати втрат у живій силі. Повідомляють, що лише у лікарні Кремінної Луганської області перебуває понад 100 військових РФ з пораненнями різного ступеня тяжкості. Перевірити ці дані з інших джерел в умовах війни не є можливим. У війні проти України Росія, за даними Генштабу на 12 грудня, втратила загалом від 24 лютого 94 760 армійців.

Як інформували "Коментарі", Зеленський вважає, що Путін занадто боїться смерті, щоб йти на ризик з ядерною зброєю. Український президент заявив, що очільник Кремля добре розуміє, що в разі застосування Росією ядерної зброї, будь-яка держава може застосувати наступні кроки особисто до нього.  Зазначимо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський зробив заяву про смерть Путіна. Якщо Володимир Путін помре, то війна РФ проти України закінчиться, заявив Володимир Зеленський у спецвипуску шоу Netflix "Мій наступний гість не потребує представлення" з Девідом Леттерманом. Спецвипуск програми знімали у столичному метро, час від часу було чути, як ходять електрички. На запитання ведучого до Президента України: "уявімо, якщо Путін застудився та помер, або випадково випав з вікна і помер, війна продовжиться"? Володимир Зеленський відповів досить однозначно: "Ні. Не буде війни. Авторитарний режим, він страшний. Є великий ризик – не може все залежати від однієї людини. І тому, коли людина уходить, інституції зупиняються. Такий час був у Радянському Союзі. Зупинилося все". Як наголосив Президент, якщо Путіна не буде, то росіянам буде складно. Але вони займатимуться внутрішньою політикою, а не зовнішньою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини