Головна Новини Світ Росія У Росії почали виготовляти могильні надгробки із зображенням Меркель і Трампа (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії почали виготовляти могильні надгробки із зображенням Меркель і Трампа (ФОТО)

Ритуальне агенство для реклами почало робити пам'ятники із колишніми президентами США

15 лютого 2022, 23:55
Поділіться публікацією:

 На території РФ представники одного з ритуальних агентств в глибинці країни пропонують надгробки, де зображені колишні президенти США Дональд  Трамп і Барак  Обама, а ще екс-канцлер Німеччини Ангела Меркель. Про це інформують російські медіа.

У Росії почали виготовляти могильні надгробки із зображенням Меркель і Трампа (ФОТО)

Ритуальне агентство зробило надгробки із зображенням Трампа, Обами та Меркель (фото: t.me/kostroma1)

Саме так креативно працюють фахівці ритуального агентства Іванівської області, які саме так рекламують свою продукцію, пропонуючи її жителям області.   

 На світлинах видно, що на чорних пам’ятниках з граніту розміщені фото колишніх очільників США та Німеччини, але вказані інші дані, дати теж вигадані.

На одній могильній плиті є напис: "Меркулова Ангеліна Вольфівна", на другій  -"Шамрін Анатолій Валентинович", а на пам’ятнику, де розміщено зображення 44-го американського керівника, взагалі нічиє ім'я не вказується.

На одному з пам’ятників є напис, який сповіщає що така продукція ритуального агентства  виготовлена для того, щоб продемонструвати її замовникам.

Користувачі мережі  по різному коментують такий своєрідний "маркетинговий" хід ритуальників. Одні посміялись  над побаченим із зображенням живих іноземних політиків.  Інші росіяни  пишуть про своє обурення і негативні емоції,  та звинувачують рекламників  в неетичності, аморальності та "переборі".

У Росії почали виготовляти могильні надгробки із зображенням Меркель і Трампа (ФОТО) - фото 2
У Росії почали виготовляти могильні надгробки із зображенням Меркель і Трампа (ФОТО) - фото 3
У Росії почали виготовляти могильні надгробки із зображенням Меркель і Трампа (ФОТО) - фото 4

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії офіцерів хоронять в українських трунахПриватне підприємство у Черкасах реалізує недешеві домовини для загиблих вояків з Росії. Працівники фірми, якщо замовник виявить бажання, зможуть зробити російський герб на кришці труни. інформація щодо реалізації таких домовин була оприлюднена  в одній з груп в соціальних мережах.


  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини