Головна Новини Світ Росія У Росії почали жорстоко цькувати Лайму Вайкуле: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії почали жорстоко цькувати Лайму Вайкуле: що відомо

Пугачова і Вайкуле підтримали Україну

22 січня 2023, 21:50 comments1074
Поділіться публікацією:

В РФ розгорнута кампанія  цькування  стосовно ще  одної зіркової артистки, яка підняла  свій голос проти війни. На цей раз вже  дістається  Лаймі Вайкуле. Пропагандистські медіа  стверджують  у своїх публікаціях,  що Лайма "за довгі роки стала посіпакою Примадонни і продовжує підтакувати їй у кожному інтерв'ю". 

У Росії почали жорстоко цькувати Лайму Вайкуле: що відомо

Лайма Вайкуле (фото з відкритих джерел)

Ще на сторінках  пропагандистських ЗМІ розміщені заголовки  про поганий   стан здоров'я   цієї артистки  і дехто стверджує, що вона померла.

Пропагандистські медіа  пояснюють, що теперішня популярність  прибалтійської  співачки  обумовлена  дружніми стосунками з  Аллою Борисівною: "Саме тому у Лайми Вайкуле досі багатомільйонні натовпи фанатів, адже їй Пугачова не перекрила кисень". 

Відразу після початку війни на території України, Лайма Вайкуле  підняла свій голос на  підтримку  нашої країни. Співачка таки  відкрито говорить про військове вторгнення — війну. Наразі відомо, що зараз артистка перебуває у Латвії. Але кремлівські пропагандисти не полишають можливостей, щоб знову напасти на співачку за її позицію.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що росіяни розлютилися на Лайму ВайкулеВиконавиця  Лайма Вайкуле зробила запис  і  привітала  з Різдвом, своїх  прихильників.  Зірка  бажає їм світлих і сонячних днів, ще вона наголосила, що з любов’ю ставитися до своєї публіки. Чимало  користувачів  дякували  Лаймі за чудові пісні,  за вітання  та щирі побажання. Були й такі, хто відразу хейтив  виконавицю. Чимало  коментарів з негативними  відгуками  писали  жителі РФ,  яких  Вайкуле  "зрадила",  бо засудила  війну. 


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини