Головна Новини Світ Росія У Росії почався транзит влади - мільярдер Пугачов
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії почався транзит влади - мільярдер Пугачов

Путін мріє піти від влади, але не пенсію

29 вересня 2021, 08:55 comments1099
Поділіться публікацією:

У президента Росії Володимира Путіна немає страху, що прийде час і його ліквідують. Це в сьогоднішній Росії практично неможливо, але Путін сам мріє піти з влади, тільки не на пенсію, а так, щоб залишитися духовним лідером. Постійно мати вплив на політичні процеси у РФ. Як інформує видання "Коментарі", таку думку в програмі "В гостях у Гордона" висловив близький друг Путіна, мільярдер Сергій Пугачов.

У Росії почався транзит влади - мільярдер Пугачов

Володимир Путін - фото з відкритих джерел

Він зазначив, президента Росії Володимира Путіна не можна назвати безстрашною людиною. У нього є страх перед своїм оточенням, зокрема він побоюється Миколи Патрушева.

Дмитро Гордон уточнив, останнім часом президент Росії Путін проводить дуже багато часу на своїй дачі, яку в ЗМІ вже називають бункером, але це не через страх заразитися коронавірусом, а тому що, подейкують, у Росії почався транзит влади. Сергій Пугачов з цього приводу висловив думку, що Путін не боїться, що його ліквідують. Це, швидше за все, неможливо, але транзит влади дійсно в Росії відбувається, але почався цей процес не зараз, а ще при призначенні Дмитра Медведєва президентом Росії. Відтоді він триває в уповільненому режимі й не тому що Путін боїться, що його судитимуть у Гаазі.

"Це все фантазії. Путін дуже добре розуміє Захід. Він дуже добре за 20 років вивчив колективний портрет цього Заходу і він його зневажає. Він сміється над ним. Путін не думає про Захід. Він зрозумів, що ось цей шматок суші, який йому належить, повністю його і що хоче, те він і може собі дозволити й ваш ось цей есмінець потопить у Чорному морі на українській території й нічого не буде. При цьому він особисто команду таку не віддасть", — зазначив мільярдер.

Він додав, Путін може піти від влади, коли відбудеться якась сприятлива ситуація. Путін не мріє піти на пенсію, умовно кажучи, ловити рибку. Він мріє залишитися духовним лідером, але просто як це влаштувати, він поки не знає.

Читайте також на порталі "Коментарі" — близький друг Путіна дав відповідь — чи поверне Росія Крим і Донбас.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини