Головна Новини Світ Росія У Росії погрожують "унікальною новітньою" ракетою: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії погрожують "унікальною новітньою" ракетою: що відомо

Але про нову розробку Москви немає ніяких відомостей

27 вересня 2023, 21:40
Поділіться публікацією:

Очільник російського оборонного  відомства Сергій Шойгу, коли  здійснював візит за запрошенням  північнокорейського лідера Кім Чен Ина, вирішив похвалитися новітньою далекобійною  крилатою ракетою  Х-БД з дальністю пуску 6500 км. Носіями таких ракет  мають бути модернізовані Ту-160м.

У Росії погрожують "унікальною новітньою" ракетою: що відомо

Росіяни погрожують новою ракетою (ілюстративне фото з відкритих джерел)

За словами експертів Defense Express, така ракета Х-БД має бути  модернізованою Х-101. Передбачають, що  такі ракети відрізнятимуться від своїх "попередників" габаритами.

При цьому, самі  російські військові поки  не можуть  оприлюднити її характеристику. В  медіа РФ  тільки повідомляють, що дальність пуску  нової ракети "значно перевищує показник" Х-101, що такої ракети "немає в жодній з країн світу", і що вона незабаром може бути використана для ударів по Україні. З цієї причини великим є сумнів, що така ракета  вже створена.

"Він (ТУ-160м – ред.) повинен працювати поза зоною ППО, а ракети входять в зону. Якщо такий літак несе багато зброї, то починає працювати принцип інформаційної деградації ППО противника. Не входячи в зону ППО, а пускаючи туди ракету, ми диктуємо напрямок удару, момент і щільність. Якщо ми добре розвідаємо протиповітряну оборону ворога, то ми завжди знайдемо вузьке місце і кинемо в це горло угруповання ракети", — зазначено  в коментарях, що має  описати схему застосування ракети.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у ГУР МО розповіли про гнітючу ситуацію для росіян в КримуПредставника Головного управління розвідки України Андрій Черняк прокоментував останні події, які відбуваються в анексованому Криму, зокрема і удар по штабу Чорноморського флоту РФ.


 Повітряні тривоги в Криму відбуваються все частіше через українські атаки по російських окупантах. Одна з останніх атак по будівлі штабу Чорноморського флоту РФ знищила 34 офіцери російської армії. Представник ГУР Андрій Черняк називав це "крабовою пасткою", яка забезпечила ЗСУ "серйозний улов".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини