Головна Новини Світ Росія У Росії погрожують завдати удару по американським супутникам: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії погрожують завдати удару по американським супутникам: подробиці

Росія вже відкрито погрожує США прямим ударом

27 жовтня 2022, 09:50
Поділіться публікацією:

Російські війська можуть завдати удару американським супутникам, у тому числі комерційним, якщо російській стороні стане відомо про те, що розвіддані, здобуті цими супутниками США передають Україні. Про це заявив голова департаменту контролю над озброєннями МЗС РФ Костянтин Воронцов, передає портал "Коментарі", з посиланням на "ТАРС".

У Росії погрожують завдати удару по американським супутникам: подробиці

Супутник. Фото: з відкритих джерел

"Йдеться про залучення США та їх союзниками компонентів цивільної інфраструктури в космосі, у тому числі комерційної, у збройних конфліктах, — сказав Костянтин Воронцов, додавши, що "квазіцивільна інфраструктура може виявитися законною метою для удару у відповідь".

Крім того, Воронцов цинічно звинуватив Захід у тому, що вони нібито наражають на ризики стійкість мирної космічної діяльності.

Нещодавно винахідник і засновник SpaceX Ілон Маск заявив, що Росія може "вбити" єдину систему зв'язку Starlink, що працює на українському фронті.

Читайте також на порталі "Коментарі" — до чого готується Росія, продовжуючи розмови про "брудну бомбу" – чи здатний Захід на превентивний удар, щоб утихомирити агресора.                                                                                                                                                                   

Також видання "Коментарі" повідомляло – польський сенат одноголосно підтримав резолюцію про визнання російської влади – терористичним режимом . Раніше такий крок зробив парламент Естонії, а також ПАРЄ. Яким може бути продовження? Чи вдарять такі рішення щодо РФ? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

eeee

27 жовтня 2022, 10:45

Портативный Обогреватель со скидкой 50%. Пpeкpасно и быстро нагревает помещение (Невероятно мощный), подключается прямо к розетке в стене, оснащен безопасным керамическим нагревательным элементом, очень экономный и бесшумный, есть таймер. КУПИТЬ за 449 грн.----- https://paply.org/oboua


Новини