Головна Новини Світ Росія У Росії помер боксер після нокауту: відео смертельного удару
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії помер боксер після нокауту: відео смертельного удару

Трагедія сталася в місті Тольятті під час чергового поєдинку

8 січня 2022, 21:55 comments1201
Поділіться публікацією:








В російському  місті Тольятті сталась трагедія під час спортивного поєдинку. Один місцевий боксер Ігор Семернін серією потужних ударів нокаутував іншого свого суперника,  також російського важковаговика Ареста Саакяна, що він вже не піднявся з рингу і через два тижні помер в лікарні, не прийшовши до свідомості. Про це інформує  ТСН.

У Росії помер боксер після нокауту: відео смертельного удару

Арест Саакян (фото з відкритих джерел) феєрверки

Цей поєдинок відбувся 26 грудня  в Тольятті. Після серії раундів Арест Саакян   пішов з життя опісля завданого йому суперником глибокого нокауту.

Російський важковаговик Ігор Семернін вже у восьмому за рахунком раунді  потужною серією ударів  влучив  у свого суперника неподалік канатів.  Важко  травмований  після  нокауту Арест Саакян впав просто на канвас. Зі спортивного заходу його шпиталізували в медичний заклад, де встановили шокувальний рідних діагноз — набряк головного мозку.

Два тижні  сильно травмований російський важковаговик був в стані коми.  Сестра спортсмена Світлана вчора, 7 січня  написала в соціальних мережах про те, що брат помер.  Лікарі не змогли врятувати життя молодого спортсмена. Від отриманого нокауту він так і не прийшов до свідомості.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що боксер майже до смерті забив свого суперникаСпортсмени змагались за титул Pugilistic Syndicate в Танзанії. Під час боксерського поєдинку легковаговик Мухсін Кізота важко травмував свого колегу Садікі Нуру. Танзанійський представник з цього виду спорту завдав Нуру важкого ушкодження потужним лівим. А потім почав молотити його міцними кулаками, наче грушу. Він не звертав уваги на те, що інший легковаговик ледве стояв на ринзі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини