Головна Новини Світ Росія У Росії популярного ведучого госпіталізували з інсультом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії популярного ведучого госпіталізували з інсультом

Олексію Кулічкову стало погано і він відмовився від госпіталізації.

29 березня 2024, 22:55 comments3479
Поділіться публікацією:

Популярного  російського телеведучого та актора Олексія Кулічкова раптово госпіталізували в одну з лікарень на території Московської області. Лікарі діагностували 47-річному  ведучому  інсульт.

У Росії популярного ведучого госпіталізували  з інсультом

Олексій Кулічков (фото з відкритих джерел)

Як інформує пропагандистський телеграм-канал Mash, 23 березня Кулічков  викликав швидку, але, не прислухався до  рекомендацій лікарів, відмовивсь  від госпіталізації.

Після  від’їзду  медиків, актору стало гірше. Наступного дня  стан ведучого ще  погіршився. Він скарживсь на слабкість лівих кінцівок, казав що нудить, говорив про хитку ходу і запаморочення. "Цього разу медики забрали Кулічкова з інсультом у важкому стані. У чоловіка є супутня гіпертонічна хвороба", — повідомило видання.

Куличков  довгий час  був ведучим  ТВ-передачі "Таксі", де він возив рандомних пасажирів, а ще зірок шоу-бізнесу. За безкоштовну поїздку вони повинні були дати відповідь на три запитання, коли гості шоу  робили помилку – Кулічков  висаджував їх.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зірку "Діамантової руки" екстрено госпіталізували до лікарні. Відома артистка, яка грала ролі в багатьох радянських фільмах, але стала  популярною, зігравши роль в комедії  "Діамантова рука", 83-річна Світлана Світлична опинилась в реанімації. 

Як інформує  пропагандистський  ресурс  Стархіт, акторка знаходилась в своєму  помешканні, коли в неї  різко  погіршилось  самопочуття. Світлична відразу викликала працівників швидкої  медичної  допомоги. Спочатку повідомляли, що в артистки діагностували гострий коронарний синдром, проте пізніше  виявилось, що в неї інфаркт. Тепер  зіркова пацієнтка знаходиться у відділенні реанімації.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини