Головна Новини Світ Росія У Росії пожежа у військкоматі, керівник якої закликав вбивати українців
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії пожежа у військкоматі, керівник якої закликав вбивати українців

Юрій Неговора поплатився за заклики вбивати українців

20 серпня 2022, 14:50
Поділіться публікацією:

У Тверській області Росії підпалили військкомат, керівник якого агітував росіян їхати на війну до України, щоб знищувати українців. Як передає видання "Коментарі", про це пише "InformNapalm".

У Росії пожежа у військкоматі, керівник якої закликав вбивати українців

Юрій Неговора. Фото: із відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що у місті Конаково Тверській області Росії військкомат, яким керує військовий комісар Юрій Неговора, спалахнув. Невідомі кинули запалювальну суміш у вікно, після чого будівля спалахнула. На щастя для росіян та на нещастя для тих, хто намагався підпалити військкомат, пожежу вдалося швидко локалізувати та загасити.

Варто зазначити, що Юрій Неговора прославився у липні цього року завдяки своєму відео, в якому він публічно закликав росіян відкладати свої справи та вирушати на війну в Україну, де розправлятися з українцями.                                                    

Читайте також на порталі "Коментарі" – військовий експерт розповів, чому російське командування не дає команду російським військам відступати з правого берега Дніпра на Херсонщині, незважаючи на постійні обстріли української армії. При цьому, впевнений експерт, самі росіяни розуміють, що угруповання російських військ, яке залишиться на території просто смертники.

Також видання "Коментарі" повідомляло – переговори між Україною та Росією: експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чому про це знову почали говорити – коли реально зустріч Володимира Зеленського та Володимира Путіна може відбутися.

Раніше "Коментарі" писали – У Зеленського відреагували на "занепокоєння" Росії про можливу катастрофу на Запорізькій АЕС.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини