Головна Новини Світ Росія У Росії за загадкових обставин загинув біолог, який розробляв вакцину від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії за загадкових обставин загинув біолог, який розробляв вакцину від COVID-19

В останні місяці загиблий біолог Олександр Каганський займався розробкою вакцини проти коронавірусу

21 грудня 2020, 09:57
Поділіться публікацією:

У Санкт-Петербурзі, біля одного з будинків по вулиці Замшина було виявлено тіло 45-річного біолога Олександра Каганського. Смерть чоловіка настала  за загадкових обставин.

У Росії за загадкових обставин загинув біолог, який розробляв вакцину від COVID-19

ФОТО: Ксения Рябова

Про виявлення тіла в поліцію повідомила місцева мешканка. За її словами, напівроздягнений чоловік випав з вікна 14 поверху. Прибулі на місце правоохоронці помітили, що на тілі загиблого присутні ножові поранення, що відразу поставило під сумнів версію про самогубство.

В ході розслідування з'ясувалося, що труп належав відомому біологу Олександру Каганському, який був директором Центру геномної та регенеративної медицини Далекосхідного федерального університету Владивостока. При житті Олександр займався дослідженнями онкозахворювань і пошуком ліків проти раку. В останні місяці він також займався розробкою вакцини від COVID -19.

Було встановлено, що в одній з квартир будинку, під яким і знайшли тіло біолога, проживає знайомий загиблого. У той день Олександр  був у нього вдома і між чоловіками сталася сварка. Однак що відбувалося  далі — поки залишається невідомим. Слідчий комітет порушив кримінальну справу про вбивство. Підозрюваний затриманий. На цей час обставини події встановлюються. Про це повідомляється на сайті СК.

На сторінці Каганського в соціальній мережі знайомі висловили свої співчуття з приводу його смерті. Ніхто не може повірити в те що сталося. Всім він запам'ятався як геній і просто чудова людина.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Київській області грабіжники познущалися з пенсіонерів, заливаючи їм горілку в очі та катуючи розпеченою праскою, а також про те, що в Миколаєві чоловік відкрив стрілянину по сім'ї, яка запускала феєрверк.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини