Головна Новини Світ Росія У Росії за загадкових обставин зник олімпійський чемпіон
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії за загадкових обставин зник олімпійський чемпіон

У Підмосков'ї виявили лише таз з речами зниклого Іваницького, якого шукають за допомогою авіації

24 липня 2020, 13:42 comments1017
Поділіться публікацією:

В Російській Федерації за загадкових обставин зник олімпійський чемпіон 1964 року, самбіст Олександр Іваницький. У поліції кажуть, що він пішов по гриби в ліс в Підмосков'ї та не повернувся. Поліцейські виявили його одяг, а самого ексспортсмена шукають за допомогою вертольота.

У Росії за загадкових обставин зник олімпійський чемпіон

Місцеві ЗМІ пишуть про те, що 82-річний росіянин відправився по гриби ще 22 липня. У річці Вейна виявили таз зі складеними в нього речами Іваницького, після чого водолази обстежили всю водойму, однак безрезультатно. Зараз в пошуку ексспортсмена залучені рятувальники та волонтери.

Зазначимо, що олімпійське золото Іваницький отримав у 1964-му з вольної боротьби у ваговій категорії понад 97 кілограмів. Також на його рахунку — перемоги в чотирьох світових першостях. Завершивши спортивну кар'єру, чоловік очолював спортивну редакцію телеканалу "РТР".

Нагадаємо, 20 липня в Росії з радарів зник літак. Легкомоторний Ан-2, на борту якого знаходилося шість осіб, пропав на кордоні Бурятії з Іркутською областю. На борту перебували два пілоти і чотири пасажири — командири інших екіпажів. Зникли вони через шість годин польоту. На пошук зниклих пілотів відправили вертоліт і два літаки, один з яких повернувся без результату.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини