Головна Новини Світ Росія У Росії пролунав вибух на пороховому заводі і не лише: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії пролунав вибух на пороховому заводі і не лише: подробиці

На пороховому заводі у Тамбовській області сталася пожежа, місцеві жителі чули вибухи

11 листопада 2023, 07:25 comments6198
Поділіться публікацією:

Сильна пожежа спалахнула близько півночі на Котовському пороховому заводі у Тамбові в Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це проінформував Telegram Mash. Місцеві жителі повідомили про звук вибуху перед тим, як спалахнув вогонь.

У Росії пролунав вибух на пороховому заводі і не лише: подробиці

Пороховий завод

За даними російських ЗМІ, вогонь дуже швидко поширювався територією, через деякий час охопивши майже 300 квадратних метрів. Рятувальникам знадобилося півтори години, щоб загасити пожежу.

Цікаво, що за повідомленнями тих же телеграм-каналів у ніч із 10 на 11 листопада також пролунали вибухи в російській Коломиї Московської області. Їх чули недалеко від корпорації "Конструкторське бюро машинобудування" (КБМ), де виробляють "Кинджали" та "Іскандери". Росіяни прогнозовано відрапортували, що сили ППО спрацювали відмінно і всі безпілотники невідомого походження були знищені.

Також надходили повідомлення про роботу ППО у Строгіному та Красногорську на північному заході Москви.

Варто відзначити, що останній рік росіян все частіше турбують вибухи, виникають пожежі, які часто спалахують як у Москві, так і в інших регіонах. У рази збільшилася кількість пожеж та надзвичайних ситуацій у портах, військових об'єктах, заводах, на підприємствах, які можуть бути пов'язані з Міноборони РФ. В Україні офіційно не беруть відповідальності за те, що відбувається, але натякають, що чим довше путінський режим продовжуватиме війну проти України, тим відчутніша ця війна буде для самих росіян.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чи можуть у 2024 році розпочатись переговори України та Росії: що стане вирішальним чинником. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу детально проаналізували ситуацію та озвучили свій прогноз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини