Головна Новини Світ Росія У Росії пропонують заборонити інтернет: як аргументують таке рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії пропонують заборонити інтернет: як аргументують таке рішення

У Росії назвали інтернет трагедією для дітей та пропонують його заборонити. За словами російського чиновника в СРСР без інтернету було краще дитинство.

21 липня 2024, 10:30 comments1267
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Очільник Республіки Комі Володимир Уйба заявив, що у Росії потрібно назавжди заборонити інтернет. Наразі лише дітям. За словами Уйби, інтернет розбещує дітей та робить їх залежними від порносайтів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Росії пропонують заборонити інтернет: як аргументують таке рішення

У Росії закликають заборонити інтернет для дітей. Фото з відкритих джерел

Голова Республіки Комі Володимир Уйба на засіданні Сімейної ради РФ заявив про необхідність заборонити інтернет в Росії для дітей.

"Закрити. Просто раз і назавжди. Тому що сьогодні це страшна трагедія… діти йдуть з головою в інтернет. Хтось стає ігроманами, залежними користувачами будь-яких порносайтів", — сказав Уйба.

Російський чиновник вважає, що в інтернеті діти листуються з фейковими сторінками дорослих чоловіків, які видають себе за хлопців або дівчат. За його словами, це все для дітей "закінчується розбещенням".

Натомість Володимир Уйба згадав про своє "щасливе дитинство в СРСР" та вкотре закликав змінити доступ до інтернету в Росії. Чиновник стверджує, що закрив би повністю інтернет в Росії та залишив лише "професійний та науковий інтернет". Уйба вважає, що попри відсутність підтримки його ідеї, він буде й надалі наполягати на забороні інтернету.

"Від цього суспільство б тільки виграло, але, на жаль, поки що політичної волі немає. Але ми все одно цю історію пробиватимемо", — сказав Уйба.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про британську розвідку, яка заявила, що Кремль ускладнює в інтернеті доступ до правдивої інформації.

Також "Коментарі" писали, що в Росії засудили дівчину до 9 років колоній через грошовий переказ на ЗСУ, який вона зробила через інтернет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини