Головна Новини Світ Росія У Росії раптово вирішили перевірити бойову готовність армії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії раптово вирішили перевірити бойову готовність армії

У Міноборони РФ заявили, що особливу увагу приділять можливостям транспортної інфраструктури з перевезення військових

14 січня 2022, 09:40
Поділіться публікацією:

Кремль проводить раптову перевірку бойової готовності військ Східного військового округу. Особливу увагу буде приділено можливості російського війська перекинути військовий контингент і озброєння у встановлені терміни. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на ТАРС.

У Росії раптово вирішили перевірити бойову готовність армії

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

У Міноборони РФ не приховують, що завдання оперативної перевірки проаналізувати, наскільки швидко російська армія здатна перекинути своїх солдатів до умовно позначеного пункту А. Також у вході перевірки заплановані бойові стрільби для перевірки, наскільки армія готова виконувати бойові задачі.

Східний військовий округ – одна з чотирьох військово-адміністративних одиниць російської армії, яка базується на Далекому Сході РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" – переговори НАТО та Росії закінчилися провалом. Це визнали як Росія, так і колективний Захід. У НАТО відмовилися згортати політику "відчинених дверей" і надасть гарантії, що Альянс відмовить країнам, з яким межує Росія в перспективі членства в НАТО. Генсек НАТО Йєнс Столтенберг визнав, що діалог між РФ і НАТО зайшов у глухий кут, вийти з якого поки що неможливо. Росія зі свого боку відмовилася виконувати навіть найменші прохання Заходу, зокрема, про відведення своїх військ від українського кордону. А на пропозицію колективного заходу про те, що НАТО зобов'язується скоротити кількість військових навчань у країнах Європи та скоротити кількість ракетних систем, Росія навіть не відреагувала. Навпаки, у Москві пригрозили, що більше переговорів із США та НАТО може взагалі не бути.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини