Головна Новини Світ Росія У Росії розбився літак з відомим телеведучим на борту
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії розбився літак з відомим телеведучим на борту

Очевидці розповіли, що літак почав горіти ще в повітрі

7 листопада 2020, 16:58 comments3877
Поділіться публікацією:

Близько Томіліно Люберецького округу Московської області 7 листопада трапилася авіакатастрофа, в результаті якої на землю впав легкомоторний літак Cessna.

У Росії розбився літак з відомим телеведучим на борту

ФОТО: StarPri

В результаті аварії загинули дві людини — ведучий ток-шоу "ДНК" і співведучий шоу "Зірки зійшлися" на телеканалі НТВ Олександр Колтовой і його дружина. На момент загибелі журналісту був 41 рік.

Попереднє розслідування показало, що під час польоту у літака відмовив двигун, а потім сталося загоряння. Cessna почала палати ще в повітрі, розповіли очевидці події. До падіння пілот передавав на землю сигнал тривоги. Спочатку ЗМІ повідомили лише про жорстку посадку, але потім з'ясувалося, що Cessna розвалилася на шматки від сильного удару об землю.

В останній момент пілотові вдалося відвести падаюче повітряне судно подалі від житлових будинків і дороги, повідомляє інформаційне видання "Блокнот".

Як повідомляло видання "Коментарі", в Лівії зазнав аварії вертоліт з російськими "вагнерівцями" . Ніяких подробиць про жертв так і не було повідомлено, але під час аварії на борту вертольота вибухнули боєприпаси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини