Головна Новини Світ Росія У Росії розбився винищувач МіГ-31: яка причина аварії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії розбився винищувач МіГ-31: яка причина аварії

У Ленінградській області РФ впав військовий літак МіГ-31

8 квітня 2022, 18:01 comments1003
Поділіться публікацією:

У небі над Ленінградською областю в Росії зазнав аварії російський військовий літак МіГ-31. За попередніми даними аварія сталася 8 квітня. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили самі ж російські військові із Західного війського округу РФ.

У Росії розбився винищувач МіГ-31: яка причина аварії

Російський МіГ-31 - фото з відкритих джерел

Згідно з повідомленням, літак впав у безлюдному місці, тому руйнувань на землі немає. Також зазначається, що екіпажу російського винищувача вдалося катапультуватися.

За попередніми даними, причиною аварії могла стати технічна несправність російського винищувача, йдеться в повідомленні.

Як повідомляли раніше "Коментарі", бойкот сесії ЮНЕСКО: чому понад 40 держав оголосили про таке рішення. В 2022 році 45-та сесія ЮНЕСКО мала б відбутися на території росії, в Казані. Однак у зв'язку з військовою агресією росії проти України бойкот сесії оголосило 46 країн-учасниць. Ті, хто  виступив проти проведення сесії в росії, написали відкритий лист, в якому описала випадки порушення росією міжнародного гуманітарного права в Україні.

Також "Коментарі" писали, що ворог готує дискредитаційну кампанію проти України. Після засідання Ради безпеки ООН російські ЗМІ почали зміщувати акценти в інформаційному полі. Ворог не визнав поразку в інформаційній війні і готується до чергового етапу, що стосуватиметься "злочинів ЗСУ в Маріуполі та на Донбасі".

Читайте на порталі "Коментарі": на території Білорусі готують нову приватну військову компанію. Із території Білорусі залишається вискою ймовірність ракетних й авіаударів по об’єктам в Україні. Збройні сили Республіки Білорусь проводять заходи з оперативної та бойової підготовки на полігонах на всій території країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/157815
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини