Головна Новини Світ Росія У Росії серед літа два регіони країни засипало снігом (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії серед літа два регіони країни засипало снігом (ВІДЕО)

Липневий сніг помітили в Магаданській області та на Чукотці

29 липня 2021, 13:51
Поділіться публікацією:

Цього року людей на Землі шокують природні температури, а кліматичні зміни вже помітні неозброєним оком. У липні в Росії випав сніг. Природна аномалія трапилася в Магаданській області та на Чукотці. Свідки такої чудасії опублікували відео з  перевалу "Дідусина лисина", який знаходиться в Хасинському окрузі.

У Росії серед літа два регіони країни засипало снігом (ВІДЕО)

Мокрий сніг влітку (фото з відкритих джерел)

 Автор ролика у своєму дописі, жартуючи, заявив, що розпочався Колимський новий рік. Тому тепер можна ліпити сніговика та грати в сніжки.

Російські місцеві ЗМІ активно почали публікувати новини про те, що в регіоні очікують заморозки до -4 градусів.

За інформацією російських метеорологів, в регіоні справді очікують на снігопад, а вночі — заморозки. Фахівці стверджують, що саме такі низькі температури призвели до мокрого снігу з дощем у липні.

Відомо, що перші заморозки до мінус 3-4 градусів  вже зафіксували на Колимі.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів, що у Дагестані каменепад зруйнував село, на яке обрушився. Про це повідомив Мінтранс Дагестану.


Стало відомо, в російській республіці Дагестан сильний каменепад і сель спустилися на село. В результаті події була зруйнована частина населеного пункту, дороги та магазин. Селевими потоками змило кілька мостів і дорожнє полотно протяжністю близько 300 метрів. Також були пошкоджені елементи облаштування автодороги. Транспортне сполучення з трьома селами з населенням понад 1000 осіб було перервано. Кілька населених пунктів були відрізані від решти території. У мережі з'явилися фото з місця подій.
  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини