Головна Новини Світ Росія У Росії серйозна масова ДТП забрала життя людей (фото, відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії серйозна масова ДТП забрала життя людей (фото, відео)

В результаті аварії постраждало 16 транспортних засобів різних категорій - легкові, автобус і вантажівка

11 грудня 2020, 16:09
Поділіться публікацією:








У Владивостоку відбулася масова дорожньо-транспортна пригода, що призвело до кількох постраждалих і однієї смерті. Так, зі зведення правоохоронців і слів очевидців стало відомо, що "винуватцем" аварії стало вантажний транспортний засіб — бетонопомпа. По всій видимості, в автомобіля була несправна гальмівна система — перед в'їздом на міст через річку водій не впорався з керуванням, врізався в кілька легкових транспортних засобів, протаранивши їх. Серед таких була і маршрутка — від удару її відкинуло на тротуар, в результаті чого постраждали три пасажири. Великогабаритний транспортний засіб зупинився тільки після того, як вчинив наїзд в конструкцію моста. Водій транспортного засобу був госпіталізований, але медики не змогли його врятувати — незабаром він помер.

У Росії серйозна масова ДТП забрала життя людей (фото, відео)


Раніше "Коментарі" писали про те, що в соціальних мережах опубліковані кадри жахливої ДТП, яка сталася в Кам'янець-Подільському, Хмельницької області. Своєю чергою, за повідомленням прес-служби Поліції Хмельницької області, водій автомобіля Субару не впорався з керуванням, зніс конструкції на літньому майданчику кафе, після чого транспортний засіб перекинувся. Від удару об перешкоду, з автомобіля випали дві жінки. Одна загинула на місці, друга дівчина якимось дивом залишилася жива і навіть деякий час по тому встала на ноги.

Крім того, стало відомо, що в соціальних мережах з'явилося моторошне відео ДТП, яке сталося на Волині. На записі видно, що автомобіль Opel білого кольору по всій видимості через сильну ожеледь виїхав на зустрічну смугу руху, де на всій швидкості зіткнувся з вантажівкою DAF, який протягнув легковий автомобіль ще кілька десятків метрів. Opel в результаті ДТП зім'яло повністю.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини