Головна Новини Світ Росія У Росії шукають двійників Зеленського, які потім можуть використовуватися для провокацій – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії шукають двійників Зеленського, які потім можуть використовуватися для провокацій – ЗМІ

За даними журналістів, пошук двійників українського президента в РФ може свідчити про майбутні провокації

15 січня 2021, 12:38
Поділіться публікацією:

Видання "Газета. Юа" повідомляє, що моніторинг російського інформаційного простору виявив підозрілу активність, яка вказує на вірогідну підготовку інформаційних провокацій, спрямованих проти президента України Володимира Зеленського. Портал посилається на джерело в аналітичному відділі однієї з українських спецслужб.

У Росії шукають двійників Зеленського, які потім можуть використовуватися для провокацій – ЗМІ

Президент України Володимир Зеленський. Фото: ОП

Повідомляється, що приводом для таких прогнозів стало повідомлення про пошук чоловіків, максимально схожих на голову української держави. Його розповсюдила російська компанія "Телепропуск" через власний сайт. Формальний привід пошуку двійників українського президента – участь у сценах-реконструкціях для документального кіно. За два дні зйомок (8 годин роботи) обіцяють 10000 рублів.

У Росії шукають двійників Зеленського, які потім можуть використовуватися для провокацій – ЗМІ - фото 2

Аналітики вважають, що документальні зйомки можуть бути лише прикриттям для діяльності спецслужб. Це стандартна схема для пошуку двійників та акторів, які потім можуть використовуватись для провокацій і шпигунської діяльності.

За даними "Газети. Юа", агенція "Телепропуск" — доволі відома у своїй галузі компанія, яка займається підбором акторів та масовки здебільшого для телешоу. Вона працює на ринку понад 10 років і тісно пов'язано з російським центральним телебаченням, яке є не тільки інструментом агресивної пропаганди РФ, але й засобом інформаційної війни, зокрема, проти України.

Нагадаємо, українські політологи розповіли, який і у кого може бути компромат на Зеленського і чи ця причина заважає президенту міняти Україну на краще. Так, український педіатр, телеведучий Євген Комаровський висловив думку, що президент Володимир Зеленський не реалізує обіцяні реформи тому, що у когось на нього є компрометуючий матеріал ("у когось в руках — кощієве яйце").



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини