Головна Новини Світ Росія У Росії спортсменка розкритикувала форму команди для Олімпійських ігор: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії спортсменка розкритикувала форму команди для Олімпійських ігор: подробиці

Дарина Устинова запропонувала передплатникам "чесно" оцінити форму російської команди

14 липня 2021, 17:35
Поділіться публікацією:

У Росії спортсменка Дарина Устинова розкритикувала форму національної збірної, яку спеціально пошили для спортсменів, що братимуть участь в Олімпійських іграх у Токіо. Про це плавчиня заявила на своїй сторінці в Instagram.

У Росії спортсменка розкритикувала форму команди для Олімпійських ігор: подробиці

Російська форма (фото з відкритих джерел)

Спортсменка виклала пост у мережі, коли примірила новий спортивний одяг. Дарина попросила своїх підписників оцінити наряди. У своїй замітці вона також опублікувала фотографії прямо з примірочної.

У Росії спортсменка розкритикувала форму команди для Олімпійських ігор: подробиці - фото 2

"Нещодавно від Zasport отримали олімпійську екіпіровку. Пропоную вам у коментарях її оцінити. Тільки чесно", — запропонувала плавчиха користувачам соцмережі.

Один із підписників коментарях написав, що, коли дають речі безплатно, це одне. І запитав, купила б собі спортсменка такий синій спортивний костюм за 10 тисяч. Крім того, підписник висловив думку, що в державі на нього витратили набагато більше, ніж він коштує. Також він вважає, що дизайн в одязі зовсім "ніякий".

Дарина Устинова відреагувала миттєво. Вона заявила, що не купила б собі таких речей:

"Я б не купила нічого з цієї колекції...".

Хтось із фоловерів написав, що йому сподобалася футболка. На що спортсменка написала: "Я тобі потім покажу її. Можливо, тоді ти передумаєш".

Більшість друзів спортсменки написали, що форма російської збірної негарна. Дарина з ними теж погодилася, заявивши, що розуміє, чому користувачам соціальних мереж вона не подобається.

Крім того, дівчина заявила, що з усього, що дали, їй сподобалася тільки сукня. Вона зазначила, що екіпірування, яке створив попередній виробник, було набагато кращої якості та дизайну.

Відомо, що власницею компанії, яка виготовила форму російським спортсменам для виступу на Олімпійських іграх у Токіо, є Анастасія Задоріна. Її батько Михайло Шекін є генерал-полковником ФСБ Росії.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що в Росії БТР врізався у маршрутку з людьми.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини