У Росії сталася сильна пожежа на електропідстанції в Алтаї: частина регіону без світла (ФОТО)

Росіяни скаржаться на відсутність світла

5 червня у Залісовському окрузі Алтайського краю сталася сильна пожежа на електричній підстанції. Відтак весь округ лишився без світла. Росіяни скаржаться, що не знають, як "жити без води та світла".

Про це повідомив голова Залісовського муніципального округу Росії Олександр Пластеєв.

А тим часом місцеві жителі публікують кадри сильної пожежі в Алтайському краї.

Окрім цього, місцева влада підтвердила загоряння та заявила, що в частині Алтаю застосовано аварійне відключення електрики.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Російському культурному центрі сталась велика пожежа. 26 квітня зафіксували масштабну пожежу у російському центрі науки та культури, що знаходиться в столиці Кіпру Нікосії. Очевидці о 13:45 повідомили про гучний вибух, а потім помітили пожежу, яка охопила Російський культурний центр. Після отримання виклику на місце інциденту приїхало сім пожежних машин для боротьби з вогнем. Невдовзі вогонь вдалось ліквідувати, а пожежники шукають місце початку пожежі. Водночас поліція проводить опитування людей у цьому регіоні. На місце пожежі прибув також російський посол. Окрім пожежі в будівлі кіпрські служби повідомили про пошкодження кількох електрокабелів.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Росії пожежа на нафтобазі. На нафтобазі в російському Ангарську спалахнули залізничні цистерни. Інформацію підтвердили в Міноборони РФ. За уточненою інформацією стало відомо, що пожежа спалахнула в Ангарську, вогнем охопили залізничні цистерни та бензовоз. Площа пожежі на нафтобазі становить 400 кв. м. Оскільки про пожежу повідомляє Міністерство оборони РФ, є ймовірність того, що паливо призначалося для військових цілей. Оскільки про пожежу повідомляє Міністерство оборони РФ, є ймовірність того, що паливо призначалося для військових цілей.