Головна Новини Світ Росія У Росії пожежа на нафтобазі: паливо мало бути відправлене окупаційним військам
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії пожежа на нафтобазі: паливо мало бути відправлене окупаційним військам

Є ймовірність, що паливо призначалося для воєнних цілей

21 січня 2023, 10:25
Поділіться публікацією:

Сьогодні на нафтобазі в російському Ангарську спалахнули залізничні цистерни. Як повідомляє портал "Коментарі", інформацію підтвердили в Міноборони РФ, а також місцеве видання "Тайга".

У Росії пожежа на нафтобазі: паливо мало бути відправлене окупаційним військам

Пожежа. Фото: Taygainfo

За уточненою інформацією стало відомо, що пожежа спалахнула в Ангарську, вогнем охопили залізничні цистерни та бензовоз. Площа пожежі на нафтобазі становить 400 кв. м.                                                                    

Оскільки про пожежу повідомляє Міністерство оборони РФ, є ймовірність того, що паливо призначалося для військових цілей.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр оборони України Олексій Резніков заінтригував: хоч і Німеччина ще не дала своєї згоди на постачання танків Україні, українські танкісти вже готові розпочати навчання на танках Leopard.

Також видання "Коментарі" повідомляло — заступник голови Ради безпеки Росії, екс-президент Дмитро Медведєв після новин про майбутню передачу Україні західними партнерами танків заявив, що "програш ядерної держави у звичайній війні може спровокувати початок ядерної війни". Представник Держдепу США Ведант Патель зазначив, що російські політики не вперше загрожують використати ядерну зброю. На його думку, подібна провокаційна "ядерна риторика" є вкрай небезпечною, а ядерну неможливо виграти, а потім ніколи не можна починати. Про що говорить нова хвиля притихлих ядерних загроз з боку Росії? Чому вони дедалі менше діють на Захід і, схоже, взагалі не діють на Україну? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Taygainfo
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини